يک روانشناس گفت: استفاده افراطي و اعتياد آميز از اينترنت سبب دوري گزيني از جامعه، کاهش اعتماد به نفس و مشکلات مي شود و زمينه ساز بروز برخي بيماري هاست.
به گزارش
سلام لردگان، حسين ابراهيمي مقدم روانشناس در گفتگو با خبرنگار خانواده باشگاه خبرنگاران، با بيان اينکه يکي از انواع اعتيادهايي که مورد بررسي قرار ميگيردند وابستگي به اينترنت است، اظهار کرد: وابستگي به اينترنت سبب ميشود که هم فرد زمان زيادي را به استفاده از اينترنت اختصاص دهد و نيز مدت زمان زيادي از نظر فکري و ذهني به استفاده از ان درگير سازد و مانند يک شخص وسواس مدام فکر و ذهنش به استفاده از اينترنت ميپردازد.
وي افزود: افرادي که به اينترنت وابسته هستند عمدتا به استفاده از بازيهاي رايانهاي روي ميآورند و يا به دنبال سايتهاي خاصي هستند که جذابيتهاي ويژه اي براي آنها داشته باشد .
ابراهيمي مقدم با بيان اينکه استفاده افراطي و اعتياد آميز از اينترنت ميتواند مشکلات روان شناختي در فرد ايجاد کند، تصريح کرد: اين مشکلات شامل دوريگزيني از جامعه و کاهش اعتماد به نفس هستند همچنين مي تواند موجب مشکلات پزشکي و طبي از جمله ايجاد اشکال در ستون فقرات، سيستم بينايي و تاندون انگشتان شود.
وي ادامه داد: بسياري از مواقع فرد دليل استفادههاي متمادي و بيش از اندازه و ساعتها ساکن نشستن دچار مشکلاتي بي نظير لخته شدن خون در اندامهاي تحتاني و يا آمبوليهاي متفاوت ميشود که ميتواند خطرات زيادي را در پي داشته باشد.
اين روانشناس در پايان تصريح کرد: دليل گرايش افراطي و اعتياد گونه به اينترنت، کمبودهاي عاطفي، نداشتن برنامهريزي مناسب در زندگي، نداشتن تفريحات و سرگرميهاي لازم و فقرشناختي، فرهنگي و اعتقادي است که براي از بين رفتن آن بايد همه اين موارد برطرف شود.
انتهاي پيام/